Titanfall 2

titanfall 2


Titanfall 2 е шутър видео игра от първо лице (FPS), разработена от Respawn Entertainment и разпространявана от Electronic Arts. За разлика от първата игра, освен мултиплеър (multiplayer), тази съдържа кампания с история и за един играч (single-player). Кампанията за един играч (single-player) е фокусирана върху войник от пехотата, устремен да бъде пилот на Титан – големи механични екзоскелети, използвани за военни битки. Продължението на Titanfall от 2014 беше пуснато през октомври 2016, като играта може да бъде играна на Windows PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Подобно на предшественика си, играта представлява first-person shooter / FPS, в който играчите контролират пилотите и техните механични титани. Пилотът разполага с арсенал от способности, които подобряват ефективността си по време на битките. Техните способности включват режим стелт (невидим) и умения паркур, като двоен скок, движение по въже и бягане по стена. Тези движения може да бъдат комбинирани, за да се придвижвате бързо между определени точки. Дизайнът на играта е „предсказуем“, така че играчите имат достатъчно време да реагират на заобикалящата ги среда.

Titanfall 2 предоставя няколко нови действия на играча: плъзгане; пулсаторен нож – радарно устройство, показващо местоположението на близките врагове през стени; холо пилот – холограма, имитираща действията на играча, за да обърка враговете; бойна кука – използвана за да изпрати играча към сгради или да издърпа към него врагове, към които бъде закачена. Играта съдържа и прогресираща система, подобно на първата част, но има повече оръжия и настройки на оръжията. Когато играчът елиминира враг, перспективата автоматично се променя в „трето лице“.

Когато играчите спечелят достатъчно точки, за да могат да призоват титан, титанът се спуска от небето. Титаните са доста по-бавни от пилотите, но имат по-силни оръжия и са по-мощни. Моделите от първата игра са модифицирани и са добавени още няколко заключени модела.

Минимални изисквания:
OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bit)
Processor: Intel Core i3-3600t
Memory: 8GB RAM
Graphics: NVIDIA Geforce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
Hard drive: 45GBОще в Zamunda
случайно избрани