Prey

prey


Prey е FPS приключенска екшън игра, разработена от Arkane Studios и разпространявана от Bethesda Softworks. Играта е пусната през май 2017 г. за PC (Microsoft Windows), PlayStation 4 и Xbox One.

В Prey играещият контролира Морган Ю, докато изследва космическата станция Талос 1, намираща се в орбита, където се извършва проучване на враждебен извънземен вид, наречен Тайфун. Когато Тайфун избягва от ограничената среда, играчът разполага с различни оръжия и способности, произхождащи от Тайфун, чрез които да се предпазва от извънземните, докато търси изход от станцията. Станцията е представена на играча като отворен свят, с прогресиране чрез получаването на ключове или умения.

Prey на Arkane е нов вариант на едноименната игра от 2006 г., разработена от Human Head Studios. Планираната игра Prey 2, която трябваше да бъде продължение на играта от 2006 г., се провали и беше последвано от прехвърляне на интелектуалната собственост от 3DRealms на Bethesda Softworks, като беше прекратено през 2014 г. Версията на Arkane не включва никое от планираното съдържание, а само името и идеята за главния персонаж, преследван от извънземни от предишната игра.

Минимални изисквания:
OS: Windows 7 (64-bit)
Processor: Intel Core i5-2400 3.1GHz / AMD FX-8320
Memory: 8GB RAM
Graphics: 2 GB Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
Hard drive: 55GBОще в Zamunda
случайно избрани