SuperFly (2018)

superfly


Superfly е американски криминален филм от 2018 г., режисиран от Director X по сценарий на Алекс Це. Премиерата на филма в САЩ е на 13 юни 2018 г.

Прийст (Тревър Джаксън), дилър на кокаин от Атланта, работи на улицата от 11-годишен. Въведен в играта от своя ментор, Скатър (Майкъл Кенет Уилямс), той продава дрога откакто се помни, а сега живее като цар със своите две приятелки, Джордия (Лекс Скот Дейвис) и Синтия (Андреа Лондо), които знаят една за друга. Една нощ, Джуджу (Каалан Уокър), член на бандата „Снежен патръл“, попада на Синтия и става гневен, когато разбира, че тя се среща с Прийст.

В сблъсък с него извън стриптийз клуба, въпреки желанието на Кю, лидерът на Снежен патрул, Джуджу стреля по Прийст, но вместо него, уцелва човек до него. Бандата на Снежен патрул изчезва, а Прийст дава на жертвата и приятелите ѝ пари, като ги насочва към най-близкия медицински център.

След като се връща у дома си, Прийст се моли никога повече да не стрелят по него. Той споделя на своя подчинен Еди (Джейсън Мичъл), че иска да излезе от търговията с наркотици и че има план. Еди първоначално е против, но после казва, че стои зад гърба му. Прийст уведомява за желанието си и Скатър, който обаче казва, че няма да му помогне…


Superfly (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани