Savage Salvation (2022)

Savage Salvation


Savage Salvation е американски екшън трилър от 2022 г., режисиран от Рандал Емет по сценарий на Адам Тейлър Баркър и Крис Сивъртсън. Премиерата на филма в САЩ е на 2 декември 2022 г.

Шериф Чърч (Робърт Де Ниро) и детектив Зепелин (Мийдоу Уилямс) се опитват да опазят мира в техния груб град, чиито жители се интересуват само от две неща – църква и оксикодон. Сгодените отскоро Шелби Джон (Джак Хюстън) и Руби Ред желаят ново начало, решавайки да създадат семейството си, като се „изчистят“, подпомагани от зетя на Руби, Питър (Джон Малкович). В един момент обаче Шелби намира любимата си Руби мъртва на верандата на къщата им, преди да е успяла да изпълни последното си желание – да бъде кръстена в реката, за да отмие греховете от миналото си.

Изпълнен с бушуващ гняв, Шелби се отправя на поход за отмъщение, за да накаже виновните за смъртта на Руби и да разбие всяка брънка във веригата с търговията на наркотици. Въоръжен единствено с адреналин и пистолет за забиване на пирони, Шелби избива един по един търговци и наркомани по пътя си към върха. Шериф Чърч и детектив Зепелин се надпреварват с времето, за да сложат край на отмъстителното правосъдие на Шелби, преди битката му с боса на престъпния свят Койота (Куаво) да превърнат градчето в касапница.

Savage Salvation (2022) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани