Proximity

proximity


Proximity е американски фантастичен филм от 2020 г., режисиран от Ерик Демеуси по сценарий на Ерик Демеуси и Джейсън Мичълтрий. Премиерата на филма в САЩ е на 15 май 2020 г.

Айзък Сайпръс (Райън Мейсън) работи за JPL лабораторията на НАСА като математик/учен. Той работи върху видео проект, насърчаван от своя ментор, когато НЛО внезапно каца наблизо. Той се стресва малко по-късно и вижда извънземно зад себе си. Последното нещо, което си спомня е, че е бил изтеглен от нещо в небето. При завръщането си у дома разбира, че е бил в неизвестност от три дни. Видеозаписът му показва, че е бил отвлечен от извънземни. Айзък пуска записа в интернет, ноникой не вярва на разказа му.

Той започва да търси доказателства и чрез интернет търси други, които може да са имали подобни преживявания и в един момент попада на Сара (Хайди Куан). Тя също е била отвлечена и ѝ се губят три дни спомени. И двамата имат болки в дясната ръка. Айзък се обръща към човек, който твърди, че пише блог и иска да му помогне да получи повече доверие за историята си. Той обаче се оказва агент на агенция за черни операции, който иска да научи повече за извънземните и местонахождението на мъж от Аляска, който твърди, че също е бил отвлечен.

Proximity (2020) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани