Iron Sky: The Coming Race (2019)

Iron Sky The Coming Race


Iron Sky: The Coming Race (2019) е финландско-германска фантастична комедия, режисирана от Тимо Вуоренсола по сценарий на Далан Мусон. Премиерата на филма във Финландия е на 16 януари 2019 г.

Двадесет години, след като ядрената война е започната с нашествието на Лунните нацисти, Земята се е превърнала във враждебно място. Последните оцелели са се обединили на бившата лунна база на нацистите, а заедно с тях и множество бежанци от Земята. През годините се е оформила голяма човешка колония със свое фашистко правителство и религии, една от които е култ, формиран от ученията на Стив Джобс и техния водач (Том Грийн).

Застаряващата база обаче се разрушава все повече и поради щетите от ядрената война е време тя да бъде напусната. Оби Уошингтън (Лара Роси), дъщерята на Ренате Рихтер (Джулия Дийце) и Джеймс Уошингтън, открива, че в един подземен град в центъра на Земята вероятно има други оцелели и с идеята да спаси базата, тя отпътува за Земята, където да потърси помощ.

Но оцелелите, които тя и група изследователи откриват в центъра на Земята, се оказват раса, различна от човешката. Те се натъкват на свят на динозаври, управляван от раса от влечуги, водени от Адолф Хитлер в неговата истинска форма на влечуго, както и други бивши човешки лидери, които са били влечуги под своята човешка кожа.


Iron Sky The Coming Race (2019) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани