Corbin Nash (2018)

corbin nash


Corbin Nash е американски хорър трилър от 2018 г., режисиран от Бен Джагър по сценарий на Бен Джагър и Дийн С. Джагър. Премиерата на филма в САЩ е на 20 април 2018 г.

В жадния за кръв Лос Анджелис, обсебващото търсене за истината зад убийството на родителите на един детектив-бунтовник го води сблъсък с чудовищната двойка на Куйни (Кори Фелдман) и Винс (Ричард Уогнър), които го въвличат в адски кошмар, за който той не е подготвен. Изгубен в подземния свят на ужас, датиращ от началото на времето, той скоро открива, че всъщност е последния член на фамилията Наш – исторически клан на убийци на вампири.

Когато е принуден да се сблъска със съдбата си, той е атакуван и брутално оставен да умре, след което е възстановен от Мейси (Фернанда Ромеро) – чиста душа, водена от мистериозния Сляп пророк (Малкълм Макдауъл). Детектив Наш е прероден в решителен убиец, търсещ отмъщение, който обявява война на зверовете, бродещи в мрака на света. Ловецът на демони приема своят истински завет, превръщайки се в ловецът на демони Корбин Наш.


Corbin Nash (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани