Borderlands (2024)

borderlands


Borderlands е американски екшън приключенски филм от 2024 г., режисиран от Илай Рот по сценарий на Илай Рот и Джо Кромби. Премиерата на филма в САЩ е на 9 август 2024 г.

Лилит (Кейт Бланшет), скандален ловец на глави с мистериозно минало, неохотно се завръща в дома си, Пандора, най-хаотичната планета в галактиката. Нейната мисия е да намери изчезналата дъщеря на Атлас (Едгар Рамирес), най-могъщият S.O.B. във вселената.

Лилит формира неочакван съюз с дрипав екип от несъвместими персонажи – Роланд (Кевин Харт), опитен наемник на мисия; Малката Тина (Ариана Грийнблат), дива предтийнейджърска разрушителка; Криг (Флориан Мунтеану), мускулестият защитник на Тина; Танис (Джейми Лий Къртис), странният учен, който е видял всичко; и мъдрия робот Claptrap (Джак Блак).

Заедно, тези невероятни герои трябва да се бият с извънземен вид и опасни бандити, за да разкрият една от най-експлозивните тайни на Пандора. Съдбата на вселената може да е в техните ръце, но те ще се борят за нещо повече – един за друг.

Borderlands (2024) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани