Bones and All (2022)

bones and all


Bones and All е романтичен филм на ужасите от 2022 г., режисиран от Лука Гуаданино по сценарий на Дейвид Кайганич и Камил Де Анджелис (автор на романа). Премиерата на филма в САЩ е на 3 септември 2022 г.

Първата любов между Марън (Тейлър Ръсел), учещо се да оцелява в нормите на обществото момиче и Лий (Тимъти Шаламе), емоционален и онеправдан скиталец. Двамата се съюзяват и се отправят на дълго пътешествие, водещо ги през непознати пътища, скрити местности и неочаквани капани в Америка по времето на президента Роналд Рейгън през 80-те години. Въпреки положените неимоверни усилия, всички пътища ги връщат обратно към ужасяващото им минало и към една решаваща битка, от която ще стане ясно дали любовта им ще надделее над техните различия.

Филмът е базиран на едноименния роман от 2015 г. на Камил Де Анджелис и печели наградата „Alex“ през 2016 г. Историята разказва за младежи-канибали и се занимава с проблеми, като феминизъм, самота и омраза към собствената личност, както и моралния проблем за яденето на човешка плът.

Bones and All (2022) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани