A-X-L (2018)

a-x-l


A.X.L. е американски фантастичен приключенски филм от 2018 г., режисиран от Оливър Дейли по сценарий на Оливър Дейли. Премиерата на филма в САЩ е на 24 август 2018 г.

A.X.L. е свръх-секретно куче-робот, разработено от военните, за да защитава войниците на утрешния ден. Кодовото име, дадено му от неговите създатели, е съкращение от Attack (Нападение), Exploration (Разузнаване), Logistics (Транспорт) и съдържа в себе си най-напредналите технологии за изкуствен интелект. След като един експеримент се обърква, A.X.L. е намерен криещ се в пустинята от добродушен младеж на име Майлс (Алекс Нойщетер), който намира начин да се свърже с него, след като активира неговата технология за връзка със собственик.

Двамата заедно развиват специално приятелство, базирано на доверие, лоялност и съчувствие. Помагайки на Майлс да получи самочувствието, което му липсва, A.X.L. ще направи всичко, за да защити новия си приятел, включително да се изправи срещу учените, които са го създали и които са готови на всичко, за да го получат обратно.

Знаейки какво ще се случи, в случай че A.X.L. бъде заловен, Майлс се съюзява със Сара (Беки Джи), за да предпазят новия си приятел в едно безкрайно, епично приключение, подходящо за гледане от цялото семейство.


A-X-L (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани