Рицарите на Зодиака | Knights of the Zodiac (2023)

рицарите на зодиака 2023


Рицарите на Зодиака (Knights of the Zodiac) е американски пирключенски фентъзи екшън филм от 2023 г., режисиран от Томааш Багински по сценарий на Джош Кемпбъл, Мат Стюкен и Кийл Мъри. Премиерата на филма в САЩ е на

Продуциран от „Toei Animation“ и базиран на японската аниме сензация, „Рицарите на Зодиака“ пренася сагата „Saint Seiya“ на големия екран в екшън на живо за първи път. Сейя (Макеню), твърдоглав тийнейджър и сирак от улицата, прекарва времето си в битки за пари, докато търси отвлечената си сестра.

Когато една от битките му неволно отключва в него мистични сили, които никога не е подозирал, че притежава, Сейя се озовава въвлечен в свят на воюващи светци, древно магическо обучение и преродена богиня в тялото на младо момиче, която се нуждае от неговата защита. Ако иска да оцелее, той ще трябва да прегърне съдбата си и да пожертва всичко, за да заеме полагащото му се място сред Рицарите на Зодиака.

Филмът е базиран на историята и персонажите от манга комикса „Светецът Сейя“ (Saint Seiya) на Масами Курумада, издаван в периода от 1 януари 1986 г. до 12 декември 1990 г.

Knights of the Zodiac (2023) on IMDb



Още в Zamunda




случайно избрани