Проект Колибри | The Hummingbird Project (2018)

проект колибри


Проект Колибри (The Hummingbird Project) е канадско-белгийски филм от 2019 8 г., режисиран от Ким Нгуен по сценарий на Ким Нгуен. Премиерата на филма в Канада е на 22 март 2019 г.

В този модерен епос, режисьорът Ким Нгуен разкрива безмилостното острие на нашия все повече разширяващ се цифров свят. Братовчедите от Ню Йорк, Винсент (Джеси Айзенбърг) и Антон (Александър Скарсгард) са играчи в играта на високи залози от високочестотната борсова финансова търговия, където печеленето се измерва в части от секундата. Мечтата им е да построят право трасе с оптичен кабел между Канзас и Ню Джърси, което ще им спечели милиони.

Антон е мозъкът, а Винсент е мошеникът, като двамата движат напред себе си и останалите около тях в това наелектризиращо приключение. Непрестанно дишаща във вратовете им е тяхната бивша шефка Ева Торес (Салма Хайек), властен и манипулативен търговец, който няма да се спре пред нищо, за да застане между тях и да ги победи в собствената им игра.

Без значение каква е цената, Винсент и Антон са решени да „разрежат“ Америка, само за да намерят спасение на края на тяхната линия, но не чрез парите, а чрез семейството и връзката със земята.


The Hummingbird Project (2018) on IMDb



Още в Zamunda




случайно избрани