Лесна услуга | A Simple Favor (2018)

лесна услуга


Лесна услуга (A Simple Favor) е американска черна комедия от 2018 г., режисирана от Пол Файг по сценарий на Дарси Бел и Джесика Шарзър. Премиерата на филма в България е на 14 септември 2018 г.

Стефани Смутърс (Ана Кендрик) е овдовяла самотна майка, която води блог за рецепти и обучения. Емили (Блейк Лайвли) е заета работеща майка и отговорник на ПР отдела за модна компания, чиито син Ники посещава същото начално училище, в което ходи и сина на Стефани, Майлс.

Емили и Стефани бързо се сприятеляват, като се уговарят за срещи, при които децата им да си играят заедно. Те си споделят една на друга, при което Стефани признава, че като момиче е правила секс с нейния полу-брат, Крис. Емили изразява своето неодобрение относно липсата на успех на съпруга ѝ, професора по английски Шон Таунсънд (Хенри Голдинг), както и за тяхното лошо финансово състояние.

Емили изпитва затруднения в работата си и моли Стефани да гледа Ники, докато Шон е в Лондон. След два дена, в които Емили не отговаря на позвъняванията, Стефани се обажда на работодателя ѝ, Денис Найлън (Рупърт Френд), който казва, че тя е в Маями. Стефани се обажда на Шон, който пък звъни в полицията. Емили е казала на Стефани и Шон, че мрази да я снимат, което кара Стефани да разрови работата на Емили, за да намери снимка, с която да създаде обява за изчезнал човек…


A Simple Favor (2018) on IMDb



Още в Zamunda




случайно избрани