Аз, проклетникът 4 | Despicable Me 4 (2024)

аз проклетникът 4


Аз, проклетникът 4 (Despicable Me 4) е американски анимационен приключенски комедиен филм от 2024 г., режисиран от Крис Рено и Патрик Делаж по сценарий на Кен Даурио и Майк Уайт. Премиерата на филма в САЩ е на 5 юли 2024 г.

Гру (Стив Карел) – най-любимият суперзлодей на света, превърнал се в агент на Лигата против злодеите, се завръща за една вълнуваща, смела, нова ера на хаоса на Миньоните, заедно със съпругата си и също агент на Лигата против злодеите, Луси ( Кристен Уиг), техните три осиновени момичета – Марго ( Миранда Косгроув), Едит (Дейна Гайер) и Агнес (Мадисън Скай Полан), както и най-новият член на семейство Гру – Гру младши, който е решен да тормози баща си. Семейството е принудено да бяга, когато става мишена на избягалия престъпник Максим Льо Мал (Уил Ферел) и неговата фатална приятелка Валентина (Софиа Вергара).

Филмът е продължение на „Аз, проклетникът 3“ от 2017 г. и четвърти по ред от основната поредица „Аз, проклетникът„, както и шести по ред от франчайза (включвайки филмите за Миньоните).

Despicable Me 4 (2024) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани