Gen V (2023 – )

gen v 2023 сериен филм


Gen V е американски приключенски фантатсичен екшън филм от 2023 г., създаден от Евън Голдбърг, Ерик Крипке и Крейг Розенбърг. Премиерата на филма по Amazon Prime Video е на 29 септември 2023 г.

От света на „Момчетата“ (The Boys) идва Gen V, който изследва обучението в университета за борба с престъпността Годолкин на първото поколение супергерои за Съставка V и че техните сили са били инжектирани в тях, а не дадени от Бог. Тези млади, съревноваващи се герои подлагат своите физически и морални граници на изпитание, състезавайки се за силно желаното най-високо класиране в училището и шанса да се присъединят към Седемте – международен елитен екип от супер герои.

Те бързо научават, че амбицията идва с жертви и че разликата между правилно и грешно не е толкова ясна, колкото някога са вярвали. Когато тъмните тайни на университета излизат на светло, студентите трябва да се изправят пред избора какъв тип герои искат да бъдат.

Gen V е третата телевизионна поредица от франчайза „Момчетата“ (The Boys) от 2019 г. и първият му сезон се развива едновременно с четвъртия сезон на „Момчетата“.

Gen V (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани