Скъпи наследници | Dear Heirs (2018)

скъпи наследници


Скъпи наследници (Dear Heirs) е български комедийно-драматичен сериен филм от 2018 г., режисиран от Тодор Чапкънов по сценарий на Емил Бонев, Александра Петкова, Николина Бочева и Михаил Менкаджиев. Сериалът стартира на 15 януари 2018 г.

Скъпи наследници описва историята на голямо семейство, чиито членове са изгубили връзката помежду си, а сега се налага да заживеят заедно в село Бели Вит, за да получат наследство от 1,2 милиона евро. За да се доберат до наследствота на починал богаташ, неговите деца и внуци трябва да съжителстват под един покрив в продължение на една година, като не могат да напускат границите на селото за повече от 12 часа.

Конфликтите между тях ще доведат до промяна в характерите, желанията и вижданията на персонажите. Традиции, модерно мислене и новаторски бизнес идеи се сблъскват, а принципите на модерното семейство срещат тези на патриархалното.

В ролите ще видим известни български актьори, като Орлин Павлов, Койна Русева, Цветана Манева, Китодар Тодоров, Валентин Танев, Филип Аврамов и т.н.Още в Zamunda
случайно избрани