Живите мъртви: Тези, които живеят | The Walking Dead: The Ones Who Live (2024 – )

Живите мъртви Тези, които живеят


Живите мъртви: Тези, които живеят (The Walking Dead: The Ones Who Live) е американски пост-апокалиптичен сериен филм на ужасите от 2024 г., създаден от Скот М. Гимпъл и Данай Гурира. Премиерата на филма по AMC и AMC+ е на 25 февруари 2024 г.

Филмът представя епична любовна история на двама героя, променени от един променен свят. Разделени от разстоянията, от неудържима сила, от призраците на това, което са били, Рик и Мишон са хвърлени в друг свят, изграден върху войната срещу мъртвите… и в крайна сметка, война срещу живите.

Могат ли да се намерят един друг и себе си, каквито са били на място и ситуация, различни от всички, които някога са познавали? Врагове ли са? Любовници? Жертви? Победители? Живи ли са изобщо един без друг или ще открият, че и те са част от Живите мъртви?

Филмът е разклонение на сериала „Живите мъртви“, който е базиран на едноименния комикс на Робърт Къркман, Тони Мур и Чарли Адлърд. Това е седмият сериал от поредицата „Живите мъртви“ и продължава историята на Рик Граймс и Мишон.

The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани