Anthem

anthem


Anthem е онлайн мултиплеър екшън RPG видео игра, разработена от BioWare и издавана от EA (Electronic Arts). Играта излиза на 22 февруари 2019 г. за Microsoft Windows PC, Xbox One и PlayStation 4. Играещите влизат в ролята на фрийленсър, част от група хора, които напускат своята цивилизация, за да изследват околното пространство.

Anthem комбинира шутър от трето лице и екшън ролева игра (RPG) игрални елементи в отворен свят, споделян с до трима други играчи, в който те влизат в ролята на фрийленсъри, надянали напълно променящи се екзо-костюми, наречени „Javelins“. Тези костюми могат да бъдат променени според предпочитанията с множество уникални оръжия и свръхчовешки способности. Съществуват няколко типа „Javelins“: Ranger – многофункционален и балансиран; Colossus – по-голям и по-тежко въоръжен; Storm – използва мощна технология, за да освобождава мощна енергия, реейки се свободно във въздуха; Interceptor – фокусиран върху близкия бой, движейки се бързо вътре и извън битката.

Играчите могат да създават отношения с различни неиграеми персонажи, но не могат да създават романтични отношения с тях, както е било в предишни игри на BioWare. Централната точка за среща се намира във Форт Тарсис, което е и базовият център на Anthem. Създаден от едноименния генерал Хелена Тарсис, той служи като подсилено съоръжение срещу заплахите на външния свят и също точката, където играчът отива, за да получи нови мисии и назначения. То е сборно място, където всички различни фракции от играта се срещат, включително Sentinels, Corvus  и Arcanists.

Играта съдържа както „сингъл плеър“, така и мултиплеър елементи в „споделен свят“, като могат да имат до 4 членове на отряд. Отборите се борят с диви зверове и безмилостни убийци, докато изследват изгубени руини и наблюдават масивни, променящи света терени.

Минимални системни изисквания:

  • OS: 64-bit Windows 10
  • CPU: Intel Core i5 3570 / AMD FX-6350
  • RAM: 8 GB
  • GPU: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X
  • GPU RAM: 2 GB
  • HARD DRIVE: 50 GB
  • DIRECTX: DirectX 11Още в Zamunda
случайно избрани