Uncharted: Извън картата (2022)

uncharted извън картата


Uncharted: Извън картата е американски приключенски екшън филм от 2022 г. режисиран от Рубен Флайшер по сценарий на Арт Маркъм, Рейф Джъдкинс, базиран на историята на Мат Холоуей, Джон Хенли Розенбърг и Марк Д. Уокър, както и по играта на Ейми Хениг. Премиерата на филма в България е на 11 февруари 2022 г.

Нейтън Дрейк (Том Холанд) е вербуван от ловеца на съкровища Виктор „Съли“ Съливан (Марк Уолбърг), за да възстановят богатство, трупано от Фернандо Магелан и изгубено преди 500 години от Домът на Монкада.

Започнало като план за обикновен обир, двамата се оказват в околосветско приключение, в което опитват да се доберат до наградата преди безмилостния Сантиаго Монкада (Антонио Бандерас), който вярва, че той и семейството му са истинските наследници.

Ако Нейт и Съли успеят да дешифрират уликите и да разрешат една от най-старите световни мистерии, ще открият и съкровището на стойност 5 милиарда долара и може би отдавна изгубения брат на Нейт, но за всичко това е нужно и да успеят да се сработят.Още в Zamunda
случайно избрани