Чудо | Prodigy (2017)

чудо


Чудо (Prodigy) е американски фантастичен филм от 2017 г., режисиран от Алекс Хоуки и Браян Видал по сценарий на Алекс Хоуки и Браян Видал. Премиерата на филма в САЩ е на 13 март 2018 г.

Психологът д-р Джеймс Фонда (Ричард Нийл) се съгласява да участва в мистериозна задача, в която изследва поведението, мислите и реакциите на нов пациент. Преди да бъде вкаран в клетката за разпити, той е старателно претърсен от охраната, след което се изненадва от причината за строгите мерки за сигурност. Страховитият пациент се оказва младо момиче на име Ели (Савана Лилс), което за допълнителна сигурност е сигурно завързано за стола, на който седи.

Ели неочаквано преобръща разговора и той се превръща в дисекция на характера на Фонда. Нейното начин на изразяване и анализаторски умения разкриват гениалния интелект, който тя притежава. По време на разговора Ели прави ужасяващи самопризнания, които карат доктора да смята, че тя е много по-опасна, отколкото изглежда. Впоследствие той открива и други нейни способности, за които не би могъл да предполога, но въпреки страховете, които го обземат, той продължава да опитва да разчупи твърдата ѝ фасада, за да достигне до изплашеното дете, което се крие в нея.


Prodigy (2017) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани