Ченгето от Бевърли хилс 4 | Beverly Hills Cop: Axel F (2024)

ченгето от бевърли хилс 4


Ченгето от Бевърли хилс 4 (Beverly Hills Cop: Axel F) е американска криминална екшън комедия от 2024 г., режисирана от Марк Молой по сценарий на Уил Бийл, Том Гормикан и Кевин Етън. Премиерата на филма в САЩ е на 3 юли 2024 г.

Детектив Аксел Фоли (Еди Мърфи) се завръща в Бевърли Хилс, за да разследва преждевременната смърт на свой дългогодишен приятел. По време на това заплетено разследване, той се натъква на голяма корупционна схема, която коварно се е разпространила сред уважаваните редици на полицията в Бевърли Хилс.

Сред тази заплетена мрежа от измами, Фоли намира утеха, съюзявайки се с любимата си  дъщеря Джейн (Тейлър Пейдж), чийто живот също е изложен на риск. По ирония на съдбата, Аксел създава необикновен съюз с бившия ѝ приятел – полицай, известен със стриктното си придържане към закона, а към тях се присъединяват и старите му приятели, Джон Тагарт (Джон Аштън) и Били Роузууд (Джъдж Райнхолд).

Необикновеният екип нажежава обстановката до червено, докато си проправя път през сложния лабиринт на случая, давайки всичко от себе си, за да разкрие конспирацията.

Филмът е четвъртото продължение от поредицата „Ченгето от Бевърли хилс“ и излиза 30 години след последната част от филма, като предходните части са „Ченгето от Бевърли хилс“ от 1984 г., Ченгето от „Бевърли хилс 2“ от 1987 г. и „Ченгето от Бевърли хилс 3“ от 1994 г.

Beverly Hills Cop: Axel F (2024) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани