Фокус-мокус 2 | Hocus Pocus 2 (2022)

фокус-мокус 2


Фокус-мокус 2 (Hocus Pocus 2) е американска семейна фентъзи комедия от 2022 г., режисирана от Ан Флечър по сценарий на Джен Д’Анджело, Дейвид Киршнър и Блейк Харис. Премиерата на филма в България е на 30 септември 2022 г.

Близо 30 години по-късно, „Фокус-мокус 2“ ще направи феновете от всички поколения щастливи, отдавайки внимание на оригинала и добавяйки леки новости и приемливи различия.

В днешно време, гимназистите Бека (Уитни Пийк) и Изи (Белиса Ескобедо) се приготвят за Хелоуин, когато по традиция се събират да прекарат нощта заедно на рождения ден на Бека. Тази година празненството ще бъде без тяхната друга приятелка Каси (Лилиа Бъкингам), която в последно време не е част от групата, защото прекарва цялото си свободно време със своето гадже.

Бека и Изи решават да си направят магически експерименти и прекарват много време в местния магазин за магии, управляван от Гилбърт (Сам Ричардсън). Гилбърт снабдява момичетата с необходимите атрибути, за да призоват сестрите Сандерсън в нощта на Вси Светии, но сега трябва да разберат как да спрат гладните за деца вещици, които имат за цел да всеят хаос по света.

Hocus Pocus 2 (2022) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани