Унищожителите | Rampage (2018)

унищожителите


Унищожителите (Rampage) е американски приключенски екшън филм от 2018 г., режисиран от Брад Пейтън по сценарий на Райън Енгъл, Карлтън Кюс, Райън Кондъл и Адам Щикил. Премиерата на филма в САЩ е на 20 април 2018 г.

Приматологът Дейвис Окойе (Дуейн Джонсън), е човек, който държи хората на дистанция. Той има силна връзка с Джордж – извънредно интелигентна горила, за която той се грижи от нейното раждане. Един объркал се генетичен експеримент обаче, трансформира тази нежна маймуна в гневно чудовище. Положението се обърква още повече, когато се оказва, че има и други подобни хищници.

Когато тези новосъздадени чудовища тръгват из Северна Америка, разрушавайки всичко по пътя си, Окойе се обединява с дискредитиран генетичен инженер, за да осигурят антидот, борейки се по пътя си в едно непрестанно променящо се бойно поле, както да спрат глобална катастрофа, така и да спасят страховитото създание, което някога е било негов приятел.

Филмът е базиран на историята на Райън Енгъл и е направен по поредицата видео игри Rampage за различни конзоли на Midway, в която ролята на играча е да контролира гигантски чудовища, разрушаващи градове по света, докато са атакувани от полицията и военните.Още в Zamunda
случайно избрани