Убийствен пъзел 8 | Jigsaw (2017)

убийствен пъзел 8


Убийствен пъзел 8 (Saw: Legacy / Jigsaw) е американски филм на ужасите от 2017 г., режисиран от братя Спириг (Майкъл Спириг и Питър Спириг) по сценарий на Пит Голдфингър, Джош Столбърг (базиран на „Saw“ на Джеймс Уан и Лий Уанъл). Премиерата на филма в САЩ е на 27 октомври 2017 г.

Планирано беше „Saw 3D“ да бъде последният филм от поредицата за убиеца, като бъде разделен на две части. Все пак на създателите на филма беше разрешено да направят още един филм, след като „Убийствен пъзел“ (Saw VI) не се класира особено добре. Според сценаристите на Saw 3D, разкриването на д-р Гордън е повдигнало повече въпроси, отколкото да е дало отговори.

През февруари 2016 г. беше оповестено, че Джош Столбърг и Пит Голдфингър ще пишат сценария, а през юли 2016 г. стана известно, че Майкъл и Питър Спириг ще бъдат режисьорите на филма.

Филмът е осмо продължение на „Убийствен пъзел“ и излиза седем години след последната част „Убийствен пъзел: Последната глава“ от 2010 г., която всъщност трябваше да отговаря на името си и да бъде наистина последна.Още в Zamunda
случайно избрани