Туистърс | Twisters (2024)

Туистърс, 2024


Туистърс (Twisters) е американски приключенски екшън трилър от 2024 г., режисиран от Лий Айзък Чанг по сценарий на Майкъл Крайтън и Марк Смит. Премиерата на филма в САЩ е на 19 юли 2024 г.

Кейт Купър (Дейзи Едгар-Джоунс), бивш „ловец“ на бури, измъчвана от спомена за опустошителен сблъсък с торнадо по време на студентските си години, сега изучава в Ню Йорк в безопасна среда развитието и движението на бурите. Тя е привлечена обратно в откритите равнини от приятеля си Хави (Антъни Рамос), за да тества революционна нова система за проследяване.

Там пътищата ѝ се пресичат с Тайлър Оуенс (Глен Пауъл) – чаровна и безразсъдна суперзвезда в социалните медии, който жъне успехи в публикуването на своите приключения с преследвания на бури, заедно с буйния си екип, а колкото по-опасни са те  – толкова по-добре. Докато сезонът на бурите се засилва, се отприщват ужасяващи явления, невиждани досега, а Кейт, Тайлър и техните надпреварващи се екипи, се озовават точно на пътя на множество системи от бури, събиращи се над централна Оклахома, борейки се за слава, но и за животите си.

Twisters (2024) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани