Тримата мускетари: Д’Артанян | The Three Musketeers: D’Artagnan (2023)

тримата мускетари д'артанян


Тримата мускетари: Д’Артанян (The Three Musketeers: D’Artagnan) е френско-белгийско-италианско-испанско-германска приключенска екшън комедия от 2023 г., режисирана от Мартин Бурбулон по сценарий на Матьо Делапорт, Александър Дюма (автор на романа) и Александър де ла Пателие. Премиерата на филма във Франция е на 23 март 2023 г.

Д’Артанян (Франсоа Сивил) е енергичен млад гасконец, който е оставен да умре, след като се опитва да спаси млада жена от отвличане. Когато пристига в Париж, той всякачески се опитва да открие нападателите си, без да подозира, че търсенето му ще го отведе до сърцевината на истинска война, където бъдещето на Франция е заложено на карта.

В съюз с Атос (Венсан Касел), Портос (Пайо Мармай) и Арамис (Ромен Дюри), трима мускетари на краля с опасна дързост, Д’Артанян се изправя пред тъмните машинации на кардинал Ришельо.Когато обаче се влюбва лудо в Констанс Бонасийо, довереното лице на кралицата, д’Артанян наистина се излага на опасност, защото именно тази страст го води след този, който става негов смъртен враг: милейди де Уинтър.

The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани