Трансформърс: Последният рицар | Transformers: The last Knight (2017)

трансформърите последният рицар


Трансформърс: Последният рицар / Трансформърс 5 (Transformers: The last Knight) е америкнаски фентастичен екшън филм от 2017 г., режисиран от Майкъл Бей по сценарий на Арт Маркъм, Мат Холоуей и Кен Нолън. Филмът е петото продължение на поредицата „Трансформърс“ и доразвива историята от продължението от 2014 г. „Трансформърс: Ера на изтребление„. Това вероятно ще бъде последният филм за Трансформърите, режисиран от Майкъл Бей. Премиерата на филма в България е на 23 юни 2017 г.

Оптимъс Прайм открива родната си планета Сайбъртрон, вече мъртва планета, на която той осъзнава, че е отговорен за нейното унищожение. Той намира начин да върне планетата обратно към живот, но за да се случи това, той трябва да намери артефакт, който се намира на Земята.

Хората и трансформърите са във война, а Оптимъс Прайм го няма. Ключът за спасението на бъдещето ни лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история за трансформърите на Земята. Спасяването на нашия свят лежи на раменете на необичайни съюзници: Кейд Йегър (Марк Уолбърг), Бъмбълбий, един английски лорд и един професор от Оксфорд.Още в Zamunda
случайно избрани