То | It (2017)

то 2017


То (It) е американски филм на ужасите от 2017 г., режисиран от Андрес Мушети по сценарий на Гари Доберман, Чейс Палмър и Кери Джоджи Фукунага. Филмът е базиран на най-продавания роман на Стивън Кинг, носещ същото име. Премиерата на филма е на 8 септември 2017 г.

В град на име Дери, местните деца изчезват едно след друго, оставяйки след себе си откъснати части от тялото.  На място, познато като „Пушинака“ (The Barrens), група от седем деца са обединени от странните си и ужасяващи сблъсъци с клоун на име Пениуайз (Pennywise).

Бил Денбъроу има лични сметки за уреждане с клоуна. След последната му среща с Пениуайз (Бил Скарсгард) преди 27 години, „Клубът на загубеняците“ се събира, оставяйки успешните си животи и бизнес, защото То се е завърнало и отново изчезват деца. Единствения проблем е, че всички те са забравили какво се е случило през онова лято.

Дали „Клубът на загубеняците“ ще успеят да възвърнат спомените си, за да открият ключа за убиването на Пениуайз и дали ще останат живи достатъчно дълго, за да сложат край на неговата вековна тирания, както и за да осъзнаят какво ги е събрало отново?Още в Zamunda
случайно избрани