Райски хълмове | Paradise Hills (2019)

райски хълмове


Райски хълмове (Paradise Hills) е американски фентъзи трилър от 2019 г., режисиран от Алис Уедингтън по сценарий на Браян ДеЛю, Начо Вигалондо и Алис Уедингтън. Премиерата на филма в Испания е на 11 октомври 2019 г.

В едно неопределено бъдеще обществото се е разделило на два типа: висша класа или „висшестоящи“ и останалият свят, състоящ се от средна и ниска класа, наречени „нискостоящи“. Ума (Ема Робъртс) е висшестоящо младо момиче, което се налага да се омъжи за друг висшестоящ на име Сан, но се влюбва в Маркъс, който е момче от нисшата класа.

Майка ѝ я изпраща в училището „Райски хълмове“ – училище за млади дами, намиращо се на отдалечен остров насред океана, в което момичетас бунтовнически характер биват превъзпитани. Събуждайки се в Райски хълмове, без да знае как се е озовала там, Ума среща други момичета с нейната съдба, с които се сприятелява и постепенно започва да осъзнава, че зад лъскавата фасада на училището се крие сценарий, целящ да промени възприятията им чрез методи, каквито никоя от тях не би могла да си представи…


Paradise Hills (2019) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани