Пътят на Юпитер | Jupiter Ascending (2015)

пътят на юпитер


Пътят на Юпитер (Jupiter Ascending) е американско-австралийски фантастичен екшън филм от 2015 г., режисиран от Лана Уашовски и Лили Уашоски (братя Уашовски) по сценарий на Лана и Лили Уашовски. Премиерата на филма в България е на 6 февруари 2015 г.

Жителите на Земята не подозират, че човешкият вид на Земята и безброй други планети са създадени от кралски извънземни семейства с цел да използват завършените организми за вид серум на младостта, използван от елита на други планети. След смъртта на матриархата на Домът на Абрасакс, най-мощната извънземна династия, нейните три деца, Бейлъм, Калик и Тит започват борба за наследството.

Юпитер Джоунс (Мила Кунис), момиче с лош късмет, грижещо се за домовете на други хора, е разпозната като генетично съвпадение на извънземна жена, управлявала Земята. Генетично подобрения бивш военен, Кейн Уайс (Чанинг Тейтъм), се появява, за да я защитава от извънземни убийци и да я изведе в космоса, където наследниците на династия Абрасакс заговорничат против нея.


Jupiter Ascending (2015) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани