Призрак | Ghosted (2023)

призрак 2023 филм


Призрак (Ghosted) е американска пирключенска екшън комедия от 2023 г., режисирана от Декстър Флечър по сценарий на Рет Рийс, Пол Върник и Крис МакКена. Премиерата на филма в САЩ е на 21 април 2023 г.

В тази загадъчна история, Коул (Крис Евънс) е един мил човек, живеещ със семейството си в живописна ферма, разположена извън Вашингтон. Животът му претърпява неочакван обрат, когато попада на Сейди (Ана де Армас) и създава връзка с нея.

С течение на дните обаче, съзнанието на Коул е погълнато от страха да не бъде изоставен и той става неистов в опитите си да я достигне. Въпреки предупрежденията на семейството му, отчаянието на Коул го кара да предприеме опасно пътуване до Лондон в преследване на любовта си. При пристигането си обаче, той попада в мрежа от измама, тъй като го бъркат с прословутия неуловим шпионин „Данъчния служител“.

Преследван от смразяващо заплашителен престъпник, Коул се озовава на милостта на извратените капризи на своя похитител, докато е подложен на неописуем тормоз. С всеки ход сюжетът се задълбочава и обърква, тласкайки Коул още повече към бездната на несигурността.

Ghosted (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани