Признай си, Флеч | Confess, Fletch (2022)

признай си флеч


Признай си, Флеч (Confess, Fletch) е американска криминална комедия от 2022 г., режисирана от Грег Мотола по сценарий на Грег Мотола, Зев Бороу и Грегъри Макдоналд (автор на едноименния роман). Премиерата на филма в САЩ е на 16 септември 2022 г.

В тази шантава комедия, Джон Хам влиза в ролята на чаровника с вечните проблеми Флеч, който се превръща в основния заподозрян в случай за извършено убийство, докато той е в търсене на открадната колекция от предмети на изкуството. Единствения начин да докаже, че не е извършил убийството е да открие кой от дългия списък с потенциални извършители е убиецът, а списъкът включва ексцентричен търговец на произведения на изкуството, безследно изчезнал женкар, откачен съсед и приятелката на Флеч от италиански произход. Единственото сигурно в случая е, че престъпността никога не е била така дезорганизирана.

Филмът е базиран на романа на Грегъри Макдоналд от 1976 г. и е третият от поредицата за Флеч, след филмите „Флеч“ от 1985 г. и „Флеч е жив“ от 1989 г., като в първите два филма в главната роля е Чеви Чейс.

Confess, Fletch (2022) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани