Почти истинско семейство | Instant Family (2018)

почти истинско семейство


Почти истинско семейство (Instant Family) е американска комедия от 2018 г., режисирана от Шон Андърс по сценарий на Шон Андърс и Джон Морис. Премиерата на филма в България е на 1 март 2019 г.

Женената двойка Пит (Марк Уолбърг) и Ели (Роуз Бърн) Уогнър, усещайки липса в брака си, посещават център за приемни родители. Социалните работници Карън (Октавия Спенсър) и Шарън (Тиг Нотаро) въвеждат обнадеждените бъдещи родители в нещата, които трябва да знаят приемните родители. Двойките се водят на показно. където имат шанса да се докоснат до децата, които биха искали да осиновят. Пит и Ели минават покрай тийнейджъри, като Ели показва колебание в това да отглежда младежи, но една тийнейджърка, Лизи (Изабела Моунър), споделя с Ели, че всички знаят за нежеланието на хората да осиновят по-големи деца.

Пит и Ели разговарят с Карън и Шарън за възможността да приемат Лизи и разбират, че нейната майка е наркоманка, която се намира в затвора и е направила пожар в дома си, защото е оставила запалена лулата си за крек. Става ясно и че Лизи има по-малки брат и сестра на име Хуан и Лита. Въпреки неувереността си, Пит и Ели се съгласяват да се срещнат и с другите деца.

На вечеря за деня на благодарността със семейството на Ели, тя решава, че ще се заемат с приемна грижа, за да докаже, че двамата с Пит могат да бъдат добри родители…


Instant Family (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани