Последен страж | Last Sentinel (2023)

последен страж 2023


Последен страж (Last Sentinel) е американски фантастичен трилър филм от 2023 г., режисиран от Тейнъл Туум по сценарий на Малачи Смит. Премиерата на филма в САЩ е на 24 март 2023 г.

Действието се развива в близкото бъдеще, когато извънредната промяна в климата е довела до катастрофално покачване на температурата и морското ниво. Само два големи континента са останали, а милиарди са загинали по време на масовото преселване към по-високите земи.

Заобиколени от безкраен океан на хиляди километри от дома, един отряд от войници (Кейт Босуърт, Лусиен Лавискон и Мартин Маккан) стои като последен страж, пазещ родната земя от нашествието на враг, когото никога не са виждали, бдейки за признаци за нападение и в готовност да се жертват за каузата.

Дежурството им е приключило преди 3 месеца, но смяната не се появява. Сами и без ясна представа каква съдба ги очаква, напрежението сред екипа се покачва, когато един мистериозен кораб се появява в обсега им. Дали е помощта, която чакат или нещо далеч по-зловещо?

Last Sentinel (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани