Петдесет нюанса по-тъмно | Fifty Shades Darker (2017)

петдесет нюанса по-тъмно


Петдесет нюанса по-тъмно (Fifty Shades Darker) е американски еротичен романтичен филм от 2017 г., режисиран от Джеймс Фоли по сценарий на Найъл Ленард. Филмът е базиран на едноименния роман на Е. Л. Джеймс от 2012 г. и е продължение на филма „Петдесет нюанса сиво“ от 2015 г. Премиерата на филма в България е на 10 февруари 2017 г.

След раздялата с приятелката си, Крисчън Грей (Джейми Дорнан) се бори с демоните в себе си, породени в неговото детство. Анастасия „Ана“ Стийл (Дакота Джонсън) започва работа като асистент на Джак Хайд (Ерик Джонсън) – редактор в издание в Сиатъл, който изглежда се интересува от Ана повече от нормалното.

По време на неочаквана среща на Ана с Крисчън в една галерия, тя приема покана за вечеря от него, на която той ѝ споделя, че иска отново да бъдат заедно, като твърди, че се е променил и би приел всякакви условия от Ана. Тя се съгласява да възобновят връзката си, като този път няма да има има никакви правила и наказания. Докато те свикват с новооткритата си връзка, миналото на Крисчън неочаквано започва да преследва Ана…Още в Zamunda
случайно избрани