Пазители | Guardians (2017)

пазители 2017


Пазители (Guardians; руско име: Защитники / Zashchitniki) е руски филм за супер герои от 2017 г., режисиран от Сарик Андреасян по сценарий на Андрей Гаврилов. Премиерата на филма в България е на 24 февруари 2017 г.

Във времената на Студената война, една секретна организация, наречена „Патриот“ създава специален отряд от супер герои, съставен от разнообразни членове на съветските републики. През годините се налага героите да прикриват самоличността си, но когато настъпят тежки времена, застрашаващи сигурността на държавата, героите трябва да излязат на светло, за да защитят народа си.

Главните действащи лица в екипа са:

Лер (планина на арменски; в ролята: Себастиен Сисак) или „Земният човек“, който разполага с различни способности да манипулира земната повърхност, като камъни, скали, планини и т.н.

Урсус (мечка на латински; в ролята: Антон Пампушний) или „Дивият човек“, който представлява да се превръща в огромен мечок, притежаващ голяма сила.

Кан (в ролята: Санжар Мадиев) или „Вятърния човек“, боравещ с всякакви видове остриета и владеещ множество бойни изкуства.

Ксениа (в ролята: Алина Ланина) или „Водната жена“, гъвкава и бързо подвижна, умел акробат, гимнастик и боец. Тя притежава способността да се движи по водата, все едно е твърда повърхност и да преминава през нея, все едно е въздух.Още в Zamunda
случайно избрани