От 21 нагоре | 21 & Over (2013)

от 21 нагоре


От 21 нагоре (21 & Over) е американска комедия от 2013 г., режисирана от Джон Лукас и Скот Мур по сценарий на Джон Лукас и Скот Мур. Премиерата на филма в България е на 22 март 2013 г.

Милър (Майлс Телър), бързо говорещ любител на забавленията и Кейси (Скайлър Астин), симпатяга на път да стартира работа на стоковата борса, са дългогодишни приятели и завършващи колежани, които пристигат в колежа на третия от тяхната група, Джеф (Джъстин Чон), който пък е студент по медицина. Джеф става на 21 години и Милър има изгарящото желание да напие приятеля си, за да изкарат една последна невероятна нощ, преди всички те да започнат живота си на възрастни хора.

Джеф се опитва да откаже, понеже настоятелният му баща е уредил много важно интервю за работа на следващия ден, но не след дълго младежът омеква и така се натрясква, че не може да говори, което става проблем, защото Милър и Кейси не помнят къде живее техния приятел. Триото се отправя на едно лудо приключение, за да открият някой в студентското градче, който знае къде живее Джеф, за да успеят да го подготвят за неговата голяма среща…


21 & Over (2013) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани