Останалите | The Holdovers (2023)

останалите 2023 филм


Останалите (The Holdovers) е американска комедийна драма от 2023 г., режисирана от Александър Пейн по сценарий на Дейвид Хемингсън. Премиерата на филма в САЩ е на 31 август 2023 г.

Никой не харесва учителя Пол Хънъм (Пол Джамати) – нито неговите ученици, нито колегите му от факултета, нито директора, защото всички намират неговата помпозност и твърдост за дразнещи. Без семейство и без място, където да прекара коледните празници през 1970 г., Пол остава в училище, за да надзирава учениците, които не могат да се приберат вкъщи.

След няколко дни остава само един от учениците – създаващият проблеми 18-годишен младеж на име Ангъс (Доминик Сеса) – добър ученик, чието лошо поведение винаги го застрашава от изключване. Към Пол и Ангъс се присъединява главният готвач Мери (Да’вин Джой Рандолф) – афроамериканка, която се грижи за привилегировани синове и чийто собствен син наскоро е изгубила във Виетнам.

Тези трима много различни корабокрушенци образуват невероятно коледно семейство, споделящо комични злополуки по време на две много снежни седмици в Нова Англия. Едно истинско пътуване за това как те си помагат един на друг, за да осъзнаят, че не са пленници на миналото си и могат да определят бъдещето си.

The Holdovers (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани