Озлобени ченгета | Dragged Across Concrete (2018)

озлобени ченгета


Озлобени ченгета (Dragged Across Concrete) е американски криминален трилър от 2018 г., режисиран от С. Крег Залър по сценарий на С. Крег Залър. Премиерата на филма в САЩ е на 22 март 2019 г.

Двама полицаи, Брет Риджман (Мел Гибсън) от „старата школа“ и неговият по-млад партньор Антъни Лурасети (Винс Вон), се оказват освободени от работа. По време на акция за залавяне на наркотици, по-избухливият Риджман става ненужно груб със заподозрения, използвайки крака си, за да заклещи лицето му в противопожарния изход.

Действията му са заснети и видеото с техните груби методи е пуснато в медиите, което принуждава техния началник, лейтенант Калвърт (Дон Джонсън) да ги привика при себе си. Въпреки молбата на Риджман, колегата му Лурасети да бъде пощаден от наказание, Калвърт освобождава и двамата без никакво заплащане, за да успокои медиите.

С намаляващи средства и без друга възможност, огорчените ченгета се спускат в подземния свят, като решават да използват връзките си, които са направили през времето, за да си набавят някакви пари, докато наказанието им от службата бъде отменено. Вместо обаче да ударят джакпота, попадат на много по-сериозна „компенсация“ от тази, която очакват да намерят в сенките…


Dragged Across Concrete (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани