Никога не си бил действително тук | You Were Never Really Here (2017)

Никога не си бил действително тук


Никога не си бил действително тук (You Were Never Really Here) е американски трилър от 2017 г., режисиран от Лин Рамзи по сценарий на Лин Рамзи. Премиерата на филма във Франция е на 8 ноември 2017 г.

Балансирайки между трескавите халюцинации на мъчителното минало и мрачната, изкривена реалност, Джо (Хоакин Финикс), ветеранът от войната в Персийския залив, бивш агент от ФБР и наемник в настоящето, който живее с болнавата си майка, тъкмо успешно е завършил поредната си задача. С репутацията на брутален човек, чиито действия винаги водят до желания резултат и специализиран в намирането и връщането на изчезнали деца, той се заема със спасителната мисия на Нина, невинна 13-годишна дъщеря на амбициозен сенатор от Ню Йорк, която един ден не се завръща у дома.

По средата на почти сигурните улики и отчаяното желание да се отърси от тежкото бреме на личния си ад, безумното пропадане на Джо в дълбините на Тартар се оказва неизбежно и всяка стъпка, която Джо прави, за да избяга от болката го води все по-близо до ужасът на лудостта. Накрая не е ясно кое и реалност и кое сън. Може ли да има нова глава в живота на Джо, след като той продължава да бяга в кръг?Още в Zamunda
случайно избрани