Не се тревожи, скъпа | Don’t Worry Darling (2022)

не се тревожи скъпа


Не се тревожи, скъпа (Don’t Worry Darling) е американски трилър от 2022 г., режисиран от Оливия Уайлд по сценарий на Кейти Силбърман, Кери Ван Дайк и Шейн Ван Дайк. Премиерата на филма в САЩ е на 19 септември 2022 г.

Алис (Флорънс Пю) и Джак (Хари Стайлс) имат щастието да съжителстват в перфектното общество на Виктори – градче за експериментален начин на живот на компанията „Виктори“, приютило мъжете, работещи върху свръх секретен проект на фирмата, както и техните семейства. Общественият оптимизъм от 1950 г., подкрепян от техния главен изпълнителен директор, Франк (Крис Пайн) – корпоративен визионер и мотивиращ житейски ментор – закотвя всеки аспект от ежедневния живот в тясно свързаната пустинна утопия. Докато съпрузите прекарват всеки ден в централата на фирмата, работейки върху „разработването на материали на бъдещето“, техните съпруги – включително грациозната половинка на Франк, Шели – могат да прекарват времето си, наслаждавайки се на красотата, лукса и покварата на тяхната общност.

Животът не би могъл да бъде по-добър, след като всичко необходимо на жителите се осигурява от компанията-основателка „Виктори проджект“. Единственото, което трябва да бъде дадено в замяна е дискретност и отдаденост на ангажимента към каузата на компанията. Когато обаче перфектния на пръв поглед начин на живот започва да се пропуква и разкрива фрагменти от нещо зловещо, спотайвайки се под повърхността на примамливата фасада, Алис започва да се пита какво точно се случва и защо всъщност се намират в градчето на Виктори. Доколко ли е готова да изгуби Алис, за да разбере наистина какво се разиграва в райското им кътче?

Don't Worry Darling (2022) on IMDb



Още в Zamunda




случайно избрани