На всяка цена | Hell or High Water (2016)

на всяка цена


На всяка цена (Hell or High Water) е американски филм от 2016 г., режисиран от Дейвид Макензи по сценарий на Тейлър Шеридан. Премиерата на филма в САЩ е на 12 август 2016 г.

В западен Тексас, разведеният баща Тоби Хауърд (Крис Пайн) и неговият брат Танър (Бен Фостър), бивш затворник, извършват обир на два банкови клона. Те планират да извършат няколко малки банкови грабежа в предстоящите дни. Въпреки че грабежите са добре планирани, дивият характер на Танър го кара да предприеме ненужни рискове, с което разочарова Тоби.

Става ясно, че майка им е починала скоро, като им е завещала ранчо с дългове, дължащи се на ипотека, които трябва да бъдат изплатени в близките дни, за да не им бъде отнет имота. Тоби е решен да изплати дължимото и планира да продаде правата за нефта, който наскоро е бил открит в земите им, с което да осигури добър живот на отчуждения си син. Двамата тексаски рейнджъри Маркус Хамилтън (Джеф Бриджис) и Алберто Паркър (Гил Бирмингам), които са по петите им, нямат никакво намерение да оставят плана на братята да сработи.Още в Zamunda
случайно избрани