Мафия Мама | Mafia Mamma (2023)

мафия мама 2023


Мафия Мама (Mafia Mamma) е американска екшън комедия от 2023 г., режисирана от Катрин Хардуик по сценарий на Аманда Стърс, Джей Майкъл Фелдман и Деби Джун. Премиерата на филма в САЩ е на 14 април 2023 г.

Писателката на средна възраст Кристин (Тони Колет) има няколко въпроса, които трябва да разреши, като синът ѝ, който замнава в колеж, шефът ѝ с неговите сексистки нагласи и разкрития наскоро изневеряващ съпруг.

В този труден момент Бианка (Моника Белучи), довереният съветник на нейния отчужден дядо, се свързва с Кристин с новината, че той е починал и тя трябва да присъства на погребението му в Италия. Въпреки първоначалното колебание, Кристин е убедена от приятелката си Джени (Софиа Номвете), която е откровен адвокат, че това пътуване може да бъде точно това, от което се нуждае, за да се отърси от проблемите и да започне да се лекува.

Нещата обаче се влошават, когато погребението се превръща в жестока престрелка и Кристин открива, че дядо ѝ е пожелал тя, неговият последен жив потомък, да поеме ролята на бос на най-могъщото мафиотско семейство в Калабрия.

Mafia Mamma (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани