Костенурките нинджа: На светло | Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Костенурките нинджа на светло


Костенурките нинджа: На светло (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) е американска приключенска екшън комедия, режисирана от Дейв Грийн по сценарий на Джош Епълбаум и Андре Немек. Премиерата на филма е на 3 юни 2016 г.

Костенурките продължават да живеят в сенките и никой не знае, че те са тези, които са спрели Шрьодер. Вместо това, всички смятат, че Върнън (Уил Арнет) е този, който е победил Шрьодер (Брайън Тий). Ейприл О’Нийл (Меган Фокс) проучва някои неща и научава, че учен на име Бакстър Стокман (Тайлър Пери) работи за Шрьодер. Той планира да го освободи, докато го транспортират.

Ейприл казва на костенурките, които опитват да предотвратят това, но не успяват. Стокман опитва да телепортира Шрьодер, но някак той се озовава в друго измерение и среща военачалник на име Кранг (Брад Гарет), който инструктира Шрьодер да сглоби устройство за телепортиране, изпратено от него преди много време. Той дава на Шрьодер мутирали гени, които той използва, за да преобрази в мутанти двама престъпници, Рокстеди (Стивън Фарели) и Бибоп (Гари Антъни Уилямс), които са транспортирани заедно с него. Дали ще успеят костенурките отново да победят Шрьодер и неговите съюзници или този път те ще се окажат твърде силен противник?Още в Zamunda
случайно избрани