Космосът между нас | The Space Between Us (2017)

космосът между нас


Космосът между нас (The Space Between Us) е американски романтичен фантастичен филм от 2017 г., режисиран от Питър Челсъм по сценарий на Алън Лоб. Филмът е базиран на историята на Стюърт Шил, Ричард Бартън Люис и Алън Лоб. Премиерата на филма в САЩ е на 3 февруари 2017 г.

В това междупланетно приклюение, космическа совалка се отправя на първата мисия за колонизирането на Марс, като след излитането става ясно, че една от жените-астронавти е бременна. След приземяването, тя успява да даде живот на първия човек, роден на Марс, но умира от усложнения и не успява да каже кой всъщност е бащата на момчето.

Така започва изключителният живот на Гарднър Елиът (Ейса Бътърфийлд) – високо интелигентно и любознателно момче, което до навършването на 16-тата си година и по време на необикновеното си израстване е срещало лично само 14 човека. Търсейки информация за своя баща и за планетата Земя, която никога не е могъл да опознае, Гарднър започва онлайн приятелство с момиче от Колорадо на име Тълса (Брит Робъртсън).

Когато най-после получава шанс да отиде на Земята, той няма търпение да се сблъска с чудесата на света, за които само е чел на Марс – от най-обикновените до изключително вълнуващите. Когато обаче неговото приключение започва, учените откриват, че органите на Гарднър не могат да устоят на земната атмосфера. Желаейки да открие баща си, момчето избягва от екипа учени и заедно с Тълса се впуска в надпревара с времето, за да разкрие мистерията около съдбата си и къде всъщност е неговото място във вселената.Още в Zamunda
случайно избрани