Книгата на Хенри | The Book of Henry (2017)


Книгата на Хенри (The Book of Henry) е американски филм от 2017 г., режисиран от Колин Тревъроу по сценарий на Грег Хъруиц. Премиерата на филма в САЩ е на 23 юни 2017 г.

Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат, особено в малкото градче, в което живее семейство Карпентър. Самотната майка Сюзън Карпентър (Наоми Уотс) работи като сервитьорка в закусвалня, заедно с приятелката на семейството Шийла (Сара Силверман).

Малкият ѝ син Питър (Джейкъб Трембли) е весело 8-годишно дете, а по-големият е 11-годишния Хенри (Джейдън Либерхър), който се грижи за всеки и всичко по свой собствен начин.

Защитник на малкия си брат и неуморим поддръжник на често изпълнената със съмнения своя майка, в ежедневието си Хенри гори с огъня на комета. Сюзън открива, че в съседство, където живее и една от съученичките на Хенри на име Кристина (Мади Зиглър), се крие опасна тайна. Тя разбира също, че Хенри има план, с който да помогне. След като спасителния план за Кристина приема неочаквана форма, Сюзън се оказва в центъра на събитията.


The Book of Henry (2017) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани