Как да бъдеш латино любовник | How to Be a Latin Lover (2017)

как да бъдеш латино любовник


Как да бъдеш латино любовник (How to Be a Latin Lover) е американска комедия от 2017 г., режисирана от Кен Марино по сценарий на Крис Спeйн и Джон Зак. Премиерата на филма в България е на 5 май 2017 г.

Максимо (Еухенио Дербес) съблазнява богати възрастни жени, като в един момент се жени за една от тях, която е два пъти по-възрастна от него. 25 години по-късно, отегчен да се буди до вече 80-годишната си жена, той получава най-голямата изненада в живота си, когато тя го зарязва, заради по-по-млад търговец на коли. Принуден да напусне имението си и отчаяно търсещ подслон, той трябва да се нанесе в малкия апартамент на своята отчуждена сестра Сара (Салма Хайек) и нейния син Хюго (Рафаел Алехандро).

Жадуващ да се върне в прегръдката на лукса, Максимо използва хлътването на племенника си по една съученичка, за да се добере до новата си мишена – нейната баба Селест (Ракел Уелч), която е овдовяла милиардерка. Опитвайки да възвърне силата си на латино любовник, той се сближава с племенника си Хюго и започва да осъзнава, че това, към което се стреми не е толкова важно, колкото любовта на семейството.Още в Zamunda
случайно избрани