Инуяшики: Последният супергерой | Inuyashiki (2018)

Инуяшики Последният супергерой (2018)


Инуяшики: Последният супергерой (Inuyashiki) е японски филм от 2018 г., режисиран от Шинсуке Сато по сценарий на Хироя Оку и Хироши Хашимото. Премиерата на филма в Япония е на 20 април 2018 г.

Инуяшики Ичиро е погнат от лош късмет. Едва на 58-годишна възраст, неговият лекар-гериатър често го описва като жалък старец, който е отхвърлен от света и пренебрегнат от семейството си, въпреки опитите му да ги подкрепя. На всичко това, лекарят му казва, че има рак и изглежда не му остава много време на този свят. И когато изглежда, че нещата не могат да станат по-лоши, ослепяваща светлина в нощното небе се появява, последвана от сблъсък в земята на мястото, където случайно се намира Ичиро.

По-късно той се осъзнава невредим, но скоро започва да забелязва, че има нещо различно в него. Оказва се, че тези странни, нови промени са точно това, от което Ичиро има нужда, за да постави ново начало на живота си и изглежда нищо не може да го спре да бъде герой, заслужаващ уважението, което никога преди не е имал… докато се оказва, че има още някой със същите промени, като него…


Inuyashiki (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани