Индиана Джоунс и часовникът на съдбата | Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023)

индиана джоунс 5 и часовникът на съдбата


Индиана Джоунс и часовникът на съдбата (Indiana Jones and the Dial of Destiny) е американски приключенски екшън филм от 2023 г., режисиран от Джеймс Манголд по сценарий на Джез Бътъруорт, Джон-Хенри Бътъруорт и Филип Кауфман. Премиерата на филма в САЩ е на 30 юни 2023 г.

Гледайте завръщането на легендарния герой Индиана Джоунс (Харисън Форд) в петото продължение на обичаната приключенска филмова поредица. Оказал се в нова епоха и наближаващ пенсионирането си, Инди се бори за мястото си в свят, който изглежда го е надраснал.

Когато обаче пипалата на едно добре познато зло се завръщат под формата на стар съперник, Индиана Джоунс трябва още веднъж да сложи шапката и да вземе камшика си, за да предотврати един древен и мощен артефакт да попадне в грешните ръце.

Харисън Форд се завръща в ролята на добре познатия археолог Индиана Джоунс в поредната и този път последна част на филма „Индиана Джоунс„, който за пръв път не е режисиран от Стивън Спилбърг и не е по сценарий на Джордж Лукас, но и двамата са изпълнителни продуценти на филма.

Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани