Ела при татко | Come to Daddy (2019)

ела при татко


Ела при татко (Come to Daddy) е трилър от 2019 г., съвместна продукция на Ирландия, Канада, Нова Зеландия и САЩ, режисиран от Ант Тимпсън по сценарий на Тоби Харвард. Премиерата на филма в САЩ е на 7 февруари 2019 г.

Животът на Норвал (Илайджа Ууд) е сложен. Живеейки в момента с майка си, 30-годишният хипстър тъкмо е преборил зависимостта си към алкохола. Неочаквано той получава писмо от отчуждения си баща, с което го кани да го посети. Норвал отпътува за живописния и уединен дом на баща си, намиращ се на брега на морето, надявайки се да се свърже отново с баща си и да получи емоционалното удовлетворение, от което е имал нужда през цялото това време.

Не след дълго обаче, той забелязва нещо в баща си, като вероятна алкохолна зависимост към алкохола, съпроводена с неприятни коментари към неговата личност, което го кара да се чувства зле и да си зададе въпроса защо всъщност баща му е искал да го посети.

Норвал започва да разбира, че надеждата, която е имал за подобряването на отношенията с баща си е обречена и вместо семейното обединение, той се оказва в истински кошмар.


Come to Daddy (2019) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани